lørdag den 9. oktober 2010

Syltet chili v.2

Find en beholder på ca 2 liter.

2 håndfulde friske Hungarian Chili frugter
1 håndfuld frisk cayenne peber
Røddvinseddike
10 fed hvidløg
20 peberkorn
5 laurbærblade
1 spsk havsalt
6 spsk sukker

Snit den ene side af frugten fra stilk til bund uden at halvér chili'en. Udhul chili'erne for kerner med en teske. Lad stilken sidde på (og gem kernerne). Derefter kommer du chili'erne i småkogende vand 2 minutter. Hæld vandet fra.

Varm eddiken, uden det koger. Kom sukkeret i og rør rundt indtil det er opløst.

Fyld larbærblade, salt, samt ca 1-2 spsk af de overskydende chilikerne i glasset. Kom eddiken og chili'erne op i glasset. Put til sidst peber og hvidløg i.

Sæt glasset i køleskabet og lad det trække i 14 dage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar