mandag den 22. marts 2010

Beuf Stroganoff

500g oksekød i strimler
2 dåser cocktailspølser
½ liter fløde
3½ Dl creme fraiche
1 stort løg
1 bakke champignon
4-5 gulerødder
vand
Evt. en dl ketchup
Salt/peber
kulør
Magarine

Svits løg og kød. Hæld det over med vand til det dækker kødet. tilsæt skiveskårne gulerødder samt salt og peber. Lad det koge i 1 time, eller til kødet er mørt.

Svits champignon i magarinen.

Hæld fløde og creme fraiche i, rør rundt, kom champignon, pølser og kulør i, og lad det simre lidt endnu.

så er der rigeligt Beuf Stroganoff til mindst 4 personer. Server ovenpå en go protion kartoffelmos. Det tager et godt stykke tid at lave noget der virker ret simpelt, men hvis det gøres ordenligt er det guf!

4 kommentarer:

  1. man bruger altså ikke margarine mere, sønnike!

    SvarSlet
  2. hør efter hvad mor siger....

    SvarSlet
  3. Hva bruger man så? Tis?

    SvarSlet