2 dåser cocktailspølser
½ liter fløde
3½ Dl creme fraiche
1 stort løg
1 bakke champignon
4-5 gulerødder
vand
Evt. en dl ketchup
Salt/peber
kulør
Magarine
Svits løg og kød. Hæld det over med vand til det dækker kødet. tilsæt skiveskårne gulerødder samt salt og peber. Lad det koge i 1 time, eller til kødet er mørt.
Svits champignon i magarinen.
Hæld fløde og creme fraiche i, rør rundt, kom champignon, pølser og kulør i, og lad det simre lidt endnu.
så er der rigeligt Beuf Stroganoff til mindst 4 personer. Server ovenpå en go protion kartoffelmos. Det tager et godt stykke tid at lave noget der virker ret simpelt, men hvis det gøres ordenligt er det guf!
man bruger altså ikke margarine mere, sønnike!
SvarSlethør efter hvad mor siger....
SvarSletHva bruger man så? Tis?
SvarSletsmil...
SvarSlet