2 nektariner
5 grønne asparges
3 forårsløg
1 stjernefrugt
en håndfuld bønnespire
½ lime
Usaltede nødder
Snit 2 nektariner i store tern. Snit 5 grønne asparges og 3 forårsløg. Skær en stjernefrugt i skiver. Bland det sammen med en god håndfuld bønnespire. Hæld 2 spsk limesaft over. Kom en håndfuld usaltet nøddeblanding ovenpå
Anden:
2 andebryst
5 mørke blomer
2 små røde æbler
2 røde chili
1 stjernefrugt
Frisk fennikel
1 tsk kanel
2 spsk soya
Salt
Peber
Rids tern en andebrystets skind, og massér godt med havsalt og friskkværnet peber ned i rillerne. Steg de to andebryst i smør til de får en sprød overflade. Kom dem i et ildfast fad sammen med fedtstoffet fra panden. Drys 1 tsk kanel henover andebrystet. Hæld 2 spsk soya i fadet. Udsten og halvér 5 mørke blommer. Snit 2 små røde æbler i både. Snit 2 røde chili i strimler. Skær 6-7 tynde skiver fennikel. Fordel det hele i fadet rundt om kødet. Pynt med skiveskåret stjernefrugt.
Bag i ovnen ved 200 grader i 45 minutter.
Hvis salaten ikke er nok kan man evt lave et fad ovnstegte rodfrugter til.
Nyd med en god rødvin.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar