onsdag den 14. april 2010

Kyllinge Burger

Kyllinge burgeren kræver lidt mere end en almindelig burger, men smager fantastisk hvis man gider bruge lidt tid på den.

Ingredienser:
Burgeren
Hjemmelavet bolle (eller sesambolle)
Mozerella
Miracle whip
Bacon
Kogt kylling
Filodej eller butterdej
Pickles
Løginge
Rød peber
Tomat
Jalapenjos
Æg
Rasp
Olie
Dressingen
Paprika
Chili
Karry
Citron
Fromage frais
Tomatketchup
Hvidløg
Salt
Peber


Tilberedning:
Bøffen:
Pak det kogte kylling (kyllingefillet i skiver er også ok), samt revet ost, ind i dejen. Vend den i æg og rasp. Derefter kan den steges på panden, eller komme den i en friturekoger hvis det skal være ægte junk!
Dressingen:
4-5 spsk fromage frais blandes med salt, peber,chili, paprika, karry (pas på med ikke at bruge for meget), 3 knuste fed hvidløg og en spsk tomatketchup. Tryk en halv citron ud i og bland derefter.
Burgeren:
Steg 2-3 skiver bacon til hver burger. Varm bollen i ovnen, og flæk efter tilpas opvarmning. Smør begge dele med miracle whip. Skær pikcles, løg, tomat og peberfrugt i skiver. Placér nederst løg, pickles og tomater. Hæld en go sjat dressing udover. Læg kyllingebøffen samt bacon ovenpå. Herefter et par skiver peberfrugt og jalapenjos, samt endnu en go klat dressing. På med låget, og så er der serveret. For SATAN det er gufferen!

Hvis du alligevel har friturekogeren fremme, kan du med go samvittighed lavet en go omgang promfritter til. Sådan et måltid kan sammen med iskold sofavand kurere selv de mest ubamhjertige tømmermænd!

NB! brug store boller, ikke sådan en fesen lille en som jeg fik brugt her. Jeg var nødt til at dele bøffen i 2 for at den kunne passe til. Og det er jo synd og skam.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar