![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh62r9lol8yjCniPMI8-hiM5tOpSLe4vukeOejnVpk8jf9-uIt1PwvJyeZSmem3vVKyNSFwH-BrJYbTCQg4LF6shTg0CF4GmKI9KAHiUCMYLP8824kVvmnkCzK74sXHbgWRh05bHPnD_zY/s320/IMG_6170.jpg)
Tag brøddene ud inden de bliver sprøde.
Mens brøddene køler af, laver du en pesto. Mine blandingsforhold er således:
3dl olivenolie
1dl syltede artiskokker
2 spsk frisk basillikum
1 spsk frisk persille
1-2 spsk tomatpuré
2 fed hvidløg
5 skiver syltet jalapenjos
1 tsk løgpulver
1-2 tsk sukker
1 tsk salt
Blend det hele grundigt.
Nu kan du lave den færdige pita. Til den ska du bruge:
Det færdige brød
Den færdige pesto
Skinke
revet mozarella
Solsikkekerner
Græskarkerner
Hvis det er lykkedes for dig at lave nogle gode pitabrød, skulle der gerne være luft i midten. Du skærer brødet halvt op. Dækker bunden med revet ost. Så lækker du skinke oven på, det kan være sandwichskinke eller revet skinke. Kom 3-4 tsk pesto oven på. Til sidst drysser du lidt solsikke- og græskarkerner oven på. Luk låget og kom dem i ovnen i 8-10 minutter ved 180 grader.
Tip: Pinjekerner er også enormt godt at komme i.
ADVARSEL! Brug for alt i verden ikke tørret basillikum, det spolere din pesto fuldstændig!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar