fredag den 6. august 2010

Svinemørbrad med ovnristet kartofler og sovjet slaw

mørbraden er købt færdig marineret, med hvidløg og krydderier

steges i ovnen i en lille fad med en sjat vand i, i 25-30 minutter ved 220 gr. til den har en kerne temp på cirka 80 gr.

Kartoflerne :

8-10 kogte og ternet kartofler
lidt solsikkekerne olie
bulgarsk kryddermix
knust chili
salt og peber

op i et fad med kartoflerne, krydderier på, olie på, mix og steg i ovnen i 25-30 minutter ved 220 gr.


sovjet slaw :

snit et halvt lille hvidkålshoved meget tyndt og fint
snit/riv 2-3 gulerødder
lav en lage af 3 dl lagereddike og 1 dl vand, en god stor sjat sukker og massere af peber og et godt drys salt
lagen skal dække de snittede grøntsager, og det skal trække et par dage i køleskabet.

anret og server!

smager monstermums, slaw'n blir sur som agurkesalat, kartoflerne dejligt krydret, og mørbraden dejlig saftig og hvidløgsagtig :)

Приятного аппетита!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar