![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-XYRpr3CHFlsOizwcbUNkX71sV7ne5ikC52brLnFuvk6hSCe1D0VwA7J3YIKRW3YIIJ1bMKH-EA2z-jIZaqyyKBHEw98v4f3fAK8niZwD04ac0dBjsefsQJsfJCpplRyMRGtgpPC0RHtT/s320/mad+279.jpg)
steges i ovnen i en lille fad med en sjat vand i, i 25-30 minutter ved 220 gr. til den har en kerne temp på cirka 80 gr.
Kartoflerne :
8-10 kogte og ternet kartofler
lidt solsikkekerne olie
bulgarsk kryddermix
knust chili
salt og peber
op i et fad med kartoflerne, krydderier på, olie på, mix og steg i ovnen i 25-30 minutter ved 220 gr.
sovjet slaw :
snit et halvt lille hvidkålshoved meget tyndt og fint
snit/riv 2-3 gulerødder
lav en lage af 3 dl lagereddike og 1 dl vand, en god stor sjat sukker og massere af peber og et godt drys salt
lagen skal dække de snittede grøntsager, og det skal trække et par dage i køleskabet.
anret og server!
smager monstermums, slaw'n blir sur som agurkesalat, kartoflerne dejligt krydret, og mørbraden dejlig saftig og hvidløgsagtig :)
Приятного аппетита!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgV8thPSwVW7Xp7bg41b59eMWJpmmvSaz4QwcUA2BFpz-d1sQGObIFDi0HNmM2s9he8_y-Ea2zfG5k2v5-eaBy0R8QiJefAp5fCRyU2GwWTiJallxUlltIeC3U69CttaYvb9CHFUP0HmHLO/s200/48px-Symbol-hammer-and-sickle.svg.png)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar