fredag den 23. juli 2010

Snyde Fiskefrikadeller

1 dåse amanda luksus rogn
1 dåse amanda tun i vand
2-3 spsk hvedemel
1 æg
et stort bundt dild
en sjat mælk
løgpulver
salt og peber

start med at dræne tunen og fjern det der klamme gele fra rognen, bland "fisken" i en skål så det er godt mixet og findelt.
tilføj den hakkede dild, krydderierne, æg og mel, rør det sammen, og juster farsen med en sjat mælk.

Farsen skal være jævn og sammenhængende. steg derefter dellerne på en varm pande i massere smør. Dellerne skal cirka ha 2-3 minutter på hver side.

server med en skive frisk rugbrød, et par stykker citron og en lille potion coleslaw, det smager mums og tar ingen tid at lave, vil gerne lige understrege at det faktisk smager mums selvom det er snydefars :)

Tip : læg et par små fine cornichoner på osse, det giver lige det strejf af remoulade der er hammergodt til fiskedeller :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar