lørdag den 14. august 2010

Tiramisu

4 æggeblommer
4 æggehvider
½ stang god vanilje
100 g sukker
500 g mascapone
1 pakke lady fingers
1 dl amaretto likør
4 dl stærk kaffe
kakao pulver

rør en fed æggesnaps af sukker og blommer, den skal være rigtigt rigtigt tyk.
når blommer og sukker er rørt sammen, så rør mascaponen i. pisk hviderne stive, og fold dem forsigtigt i ostecremen og sæt den til side.

småkagerne dyppes, i blandingen af amaretto og kaffe, de skal kun lige suge kaffen i 3-4 sekunder. kagerne lægges i et fad, når bunden er dækket, så skal der et lag af cremen ovenpå og så et lag kaffedyppet kager igen, og endnu et lag creme.

film over fadet, og stil tiramisuen på køl i mindst 6 timer, gerne natten over.
drys et fint lag kakao over lige inden servering.

anret fint og nyd kagen med en god espresso.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar