søndag den 18. juli 2010

500g T-bone steak


Hvordan man kan blive vegetar når man kigger på sådan en saftig fætter her, er mig komplet ubegribeligt!

Køb din steak et sted hvor du ved de virkelig kræser om kødet. Denne her lækkerbisken er importeret fra Australien hvor koen har fået massage og det fineste specialfoder. Transporteret ved den helt rette temperatur. Og det kan Smages!

Sæt din kogeplade til højeste blus. Find en rillet pande og giv den en stor klat bernaice smør til stegning. Giv evt din steak lidt salt og friskkværnet peber, men IKKE for meget! 2 minutter på hver side for fuld smadder. Lad steaken trække 5-10 minutter indpakket i sølvpapir. Server med en klat bernaice smør ovenpå. Så kan du efter min mening servere den bedste ret i verden. Ikke engang de tarveligste pomfritter fra Aldi kan ødelægge dette enestående måltid! Men selvfølgelig vil det absolut ik skade at lave en bagt kartoffel og en god salat til.

Og så selfølgelig en rødvin hvor prisen matcher din steak.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar