onsdag den 11. august 2010

Indisk kylling med æble/pære chutney og naanbrød

250 gr Kylling filet
3-4 dl yoghurt naturel
Krydderi-blanding :
spidskommen
stødt ingefær
muskatnød
stødt chili
sort peber
kardemomme
nelliker
kanel

brug krydderier efter behag, lidt af det og lidt af det hele, jeg brugte mest chili og spidskommen, stød krydderierne i en morter til et fint pulver.
bland krydderierne med yoghurten, skær kyllingen ud i tern, og bland den sammen med yoghurten.

steg det hele langsomt på en stegepande til kyllingen er mør og marinaden er kogt godt ind.

Æble/pære chutney

3 æbler
3 pærer
2 fed hvidløg
2 mellemstore rødløg
stødt chili
stødt spidskommen
2 dl eddike
1½ dl sukker
en sjat vand

skær æbler og pære i både uden skræl, hak løg og hvidløg groft.
lad løg og hvidløg bide i gryden til de bliver lidt klare i det, sammen med krydderierne, igen brug krydderier efter behag. I gryden med æbler og pærer, lad dem lige bide i gryden også, så på med en lille sjat vand og de 2 dl eddike og sukkeret.
lad det hele koge ved middelhøj varme i 1-1½ time. på køl bagefter.


anret med varmt naan brød og server!

sweet, juicy and spicy! og der dufter i hele hytten!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar