søndag den 21. marts 2010

Rejecocktail


friske kutter rejer
iceberg salat
"kaviar" ... de små caviart dimser er fine nok
cocktail sauce
cherry tomater
citron
dild
salt og peber

lav cocktail saucen først og lad den trække i køleskabet et par timer så bliver den bedre.

cocktail sauce :

1-2 dl cremefraiche 18%
1-1½ dl salat mayonnaise
tomat koncentrat
engelsk sauce
et fed presset hvidløg
et lille dryp whiskey
salt
peber
paprika

rør det hele sammen og smag det til undervejs, når det er lige som du vil have det, hæld det på en plastik dressing flaske, så er det nemmere at opbevare i køleskabet.

snit iceberg salaten fint, læg det i bunden af glasset, rejer ovenpå, 3 kvarte cherry tomater, lidt peber, dressing på, en klat "kaviar", twistet citronskive oveni "kaviaren", dild kvist på toppen

det er jo ikke lige frem raketkirurgi ... selv sidney lee kan lave en rejecocktail
det er den hjemmelavet cocktail sauce og de friske råvare der gør hele forskellen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar