lørdag den 8. maj 2010

Fettuccine pomodoro e basilico

1 løg
3 fed hvidløg
EVO olie til at stege i
grøntsags bouillon terning opløst i 1½ dl vand
1 dåse flåede cherry tomater
15-20 blade basilikum
200-250 gr frisk pasta

svits fint hakket løg og hvidløg i olie med lidt salt og peber til de er klare i en pande, på med bouillonen, lad det koge godt ind.

i mellem tiden hak/snit basilikummen groft, og giv tomaterne et hurtigt blend, må gerne være meget grove.

nå panden er kogt ind til det halve, så på med tomater og det halve basilikum og lad det små simre imens pastaen koger.

nå pastaen er tæt på at være færdig, tag pastaen op på panden og bland rundt med sovsen og på med det sidste basilikum lige før du anretter.

anret og server med frisk revet parmesan og frisk kværnet peber.

en lyn hurtigt og super smagsfuld pasta ret til den hurtige frokost.

Tip : hvis man ikke er så god til en lidt syrlig tomat sauce kan man giv den lille smule rørsukker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar