søndag den 18. juli 2010

Svensk Pølleret

500g kartofler
3 pølser
2 løg
Frisk persille
1dl mælk
1dl tomatketchup
1dl sandwich ketchup
Olie
Salt
Peber

Skær kartoflerne ud i medium stykker. Skær pølserne i skiver. Skær løget i både. Start med at stege kartoflerne, da de skal have noget længere tid end resten. når kartoflerne er svitset tilstrækkeligt hældes løg og pølser på panden, og der steges indtil det hele er mørt.

En marinade af mælk, tomatketchup, sandwichketchup, 2 tsk salt o glidt friskkværnet peber, hældes på panden. Det hele vendes indtil retten ser lækker og cremet ud. Hvis der er for meget væde, kan man jævne med lidt marizena. Smag til med salt og peber.

Til sidst pyntes med frisk persille. Meget nemt og mega umsemums!

Tip: Brug gerne flere forskellige pølser, fx et mix af grillpølser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar