De skæve gastronomer
Forretter
Jordskokkesuppe med grillet jomfruhummer
Kylling nudelsuppe
Kylling nudelsuppe v.2
Løgsuppe
Nachos med kylling
Nachos med oksekød
Reje cocktail
Smørstegt Kantarelbrød
Tarteletter med høns i asparges
Tomatsuppe
Hovedretter: Oksekød
500g T-bone Steak
Beef wellington med ovn kartofler og kryddersmør
Beuf Stroganoff
Big Chunk Kødsovs
Chili Con Carne
Chili Con Carne m. chokolade
Entrecôte med ovnstegte rodfrugter
Farsfyldt peberfrugt
Kalvegryde
Lasagna
Lasagne med tomat/mozarella salat
Millionbøf i verdensklasse
Moussaka med tomat
Overlegne kødboller
Tyrkisk middag
Hovedretter: Svinekød
Brændende kærlighed
Champignonfarseret svinemørbrad
Ghetto Wellington med gris
Hot'n'sweet Gris med ris
Hvidløgsmarineret svinefilet
Koteletter i fad med pære og løg
Mørbradgryde
Nakkefilet
Røget ribben
Svinemørbrad med ovnristet kartofler og sovjet slaw
Hovedretter: Fjerkræ
Andebryst med frugt
Hvidvinskylling med peber/kantarelsauce
Indisk kylling med æble/pære chutney og naan brød
Kylling i bacon med pesto og friskost
Kylling i bacon med pesto og friskost v.2
Kylling i fad med chilimarinerede rodfrugter
Kyllingelasagne
Marineret kylling med stegte grønsager
Sigøjner rulle med østblok salat
Tortillawrap med kylling
Tortillawrap med kylling v.2
Hovedretter: Fisk
Dampet makrel med nye kartofler og kold sauce
Fish'n'chips
Hvidvinsdampet hellefisk med risotto og flødestuvet porre
Pandestegt sej filet med ris og peanut/karry/ananas sauce
Hovedretter: Pasta
Bagt penne i kødsovs og frisk mozzarella
Fettucini med flødestuvede porre
Pasta Chorizo
Penne Arrabiata Plus
Pesto pasta med kylling
Puttanesca
Ravioli med kylling og bacon
Ravioli med oksekød i tomatsovs
Desserter
Appelsin sorbet med absinthe marinerede appelsinskiver
Chokomousse med hindbær/vaniljecreme
Gammeldags æblekage
Gulerod/æble sne med citron sirup
Jordbær/hindbær shake
Kirsebæris med Kirsebærsirup
Rabarber dessert
Rabarber/jorbær sorbet med portvins sirup, jorbær gele og romkugle
Tiramisu
Morgenmad
Breakfast of champions
Omelet med skinke og cheddar
Frokost
Croissant med kylling salat
Snyde fiskefrikadeller
pocheret æg og kartoffelgratin med to slags ost
Hjemmelavet junkfood
Cheese burger
Chili Cheese Tops
Chilidog
Guacamole burger
Kyllinge burger
Kyllinge burger (den sunde)
Minipizza med pølser og pepperoni
Pita med kylling
Pizza med 4x kød
Pizza med gris
Pizza med kødsovs
Pizza med prosciutto, mozzarella og frisk basilikum
Skinke/pesto pita
Hurtig retter
Cream cheese bagel med æg og laks
Fettuccine pomodoro e basilico
Kogt kylling med pasta og champignonsovs
pasta cipolla e pomodoro
puttanesca
Svensk pølleret
Sauce/dressing
100% hjemmelavet tomatsauce
Artiskokpesto
Bearnaise
Big Mac Dressing
Brun sovs med ribsgelé
Champignon/paprika sovs
Chili/champignon sauce
Cocktail sauce
Grund tomat sauce (soffritto)
Guacamole
Karrydressing
Krydderdressing
Peber/kantarelsauce
Sød chilisauce
Sød tomat sauce
Salater
Bacon salat
Feta/oliven salat
Kartoffel salat
Kirsebær salat
Kyllinge salat
Stjernesalat
tomat salat
Tomat/mozarella salat
Tyrkisk Salat
Østblok salat
Tilbehør
Bruchetta med x3 ost
Coleslaw
Fyldte champignon
Grund Risotto
Ovnstegte kartofler ver. 1
Pasta
Sovjet Slaw
Syltet chili
Syltet chili v.2
Tyrkisk tzatziki
Tzatziki
De skæve gastronomer præsenterer:
Spise af Grise
søndag den 30. maj 2010
Cream cheese bagel med æg og laks
Bagel
Laks
Æg
Pikant friskost
Tomat
Purløg
Varm en bagel i ovnen. Skær den over og dæk begge dele med friskost. Læg laks nederst. Derefter hårdkogt æg i skiver samt tomatskiver. Pynt med purløg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Nyere opslag
Ældre opslag
Start
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar