![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhpzCjbj6Kh1UCvP4nrhABYchxELxOGdW-tI90da0aB1j-dAPyaW43C79fo9iH0HoRgLFChxUtbdXhpCYX8lg-21sybDwkJ_2pbKVWA0DkyrVNJhwbd9lk2NZhf7E4egEhX96PidQA4ymg7/s320/mad+136.jpg)
100 g sukker
3 æggeblommer
5-7 g vanilje sukker
2 dl sødmælk
2 dl piskefløde
kirsebærvin og kirsebær
pisk sukker, vanilje sukker og æg til en god æggesnaps, pisk langsomt mælken i.
pisk fløden til flødeskum og fold det i æggemassen
kør på ismaskine og til sidst bland lidt kirsebær pure i, lavet af kirsebærene og kirsebærvinen
samtidig kog en god potion sukker ind sammen med kirsebærvin til en sirup, hæld på en plastflaske og sæt det på køl til servering
smelt eventuelt lidt chokolade og lav et par små stænger til pynt.
anret og server... bomkarla det er fucking mums!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar