torsdag den 6. maj 2010

pasta cipolla e pomodoro

2 mellemstore løg
1 dåse hele cherry tomater
en sjat rødvin
en sjat portvin
smør til at stege i
lidt knust chili
cirka 250 gr frisk pasta
salt og peber

snit løgene helt fint i skiver, op i en gryde med lidt smeltet smør, salt/peber, chili og lad dem små simre til de er bløde og klare.

samtidigt skal dåsetomaterne lige ha et hurtigt blend, må gerne være meget grofthakket.
nå løgene er helt klar, så fyr lidt varme på, nå de begynder at synge, så smid en go stor sjat rødvin på, og lad det koge ned og engang til bare med lidt portvin.

nu skal gryden tilbage på svag varme og tomaterne skal på. lad det hele simre indtil pastaen er klar.

anret med frisk revet parmesan og frisk kværnet peber.

det tager max 15 minutter at lave denne ret, og det smager mums! pasta cipolla e pomodoro lyder fint ik?... betyder nu bare pasta løg og tomat hehehe

Ingen kommentarer:

Send en kommentar