søndag den 18. juli 2010

Smørstegt Kantarelbrød

Kantareller
Hvidt franskbrød
Hvidløgs/ persillesmør
Persille
Cherrytomater
Løg
Olivenolie
Salt
Peber

Steg kantarellerne i olivenolie. De skal steges et stykke tid så de mister deres ellers beske smag. Kom salt og friskkværnet peber på under stegningen.

Køb et godt lyst franskbrød. Skær det i skiver. Smør begge sider med hvidløgssmør og persillesmør (helst hjemmelavet så man kan få ekstra meget hvidløg og persille i). Steg skiverne på pande i smøret.

Blend cherrytomater og løg (2 tomater og et par løgringe for hver skive brød)

når kantarellerne er færdige og brødet er gyldent og sprødt på begge sider, smøres et lag af tomat/løg på brødet. Derefter hældes en håndfuld kantareller ud på hver skive. Til sidst pyntes med lidt hakket persille.

En rigtig lækker forret

Tip: Man kan spice det lidt op med en tsk citronsaft, og hvis det skal være rigtig fornemt kan der lægges et stykke bacon på toppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar