![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh7RLn3iVACT33jMYZtd4lics4z6263zc4NMbC6Pl8fBrCqb8HxiCKID2FE51TfuMMshYOCZLu90CQ31-ZcHDTldt6sR-GDHFKdQuujlSIBOxX4x5PUMQgT5SObOhTU86Wf7xdQ6kWe5x0/s200/IMG_9027.jpg)
Blend et stort løg samt 2 ben selleri, og svits i en sjat olivenolie. Riv og hak 3 mellemstore gulerødder samt en håndfuld hjemmesyltede chili fint, evt som disse:
http://deskaevegastronomer.blogspot.com/2010/08/syltet-chili.html
eller
http://deskaevegastronomer.blogspot.com/2010/10/syltet-chili-v2.html
Kom det hele i en gryde sammen med 5 laurbærblade og en sjat rødvinseddike, og lad det simre ½ time. Smag til med sukker, salt og peber.
Det tager sin tid bage tomater og sylte chili, men det er det hele værd. En meget kraftfuld tomatsovs der både kan bruges til pizza, lasagne og kødsovs.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar