torsdag den 12. august 2010

chili cheese tops første forsøg!

her er opskriften på første forsøg med at knække koden bag Mickey D's chili cheese tops.

dette er et absolut forsøg, lavet i blinde, men det er jo altid spændende at eksperimentere med forskellige opskrifter.

hold øje med flere forsøg!

nå men først opskriften.

Ghetto cheesetops ver. 1.0a
cheddar
syltet jalepenos
mel
bagepulver
en mørk øl (her royal stout)
friture olie

riv en lille smule cheddar, tror jeg brugte 60-70 gram, hak lidt jalepenos, mos det hele sammen med fingerene og form små kugler.

PROBLEM!


de bliver alt for løse i det, og kan ikke samles til en ordenlig kugle,

LØSNING!


lav dem meget forsigtigt og frys dem bagefter.

lav en hurtig tyk friture dej, af mel, en lille smule bagepulver og en god sjat øl.
de nu frosne oste/chili kugler, skal dækkes godt til med friture dejen og så ellers op i den gyldne brønd!

PROBLEM!

oste/chili massen smelter og bliver god varm uden problemer, og dejen holder det inde.... MEN osten og chilien er ikke blød og cremet som Mickey D's.

LØSNING!

?


arbejder på ver. 1.5a .... følg spændt med!


3 kommentarer:

  1. køb revet cheddar og mozarella i pose. Fyr det ned i en skål med ca. 100 gr smør, prop rasp og mel i indtil det får konsistens nok til at kunne formes. Efter formningen at de små kugler så tager du 2 skåle en med rasp/mel og en med (2) pisket æg. Frituresteg og dryp af på køkkenrulle :)

    SvarSlet
  2. lille forslag til at osten bliver blød og cremet... anvend toast ost, da det er en smelte ost løser det problemet syns jeg.. :)

    SvarSlet