![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjezsIkTAvPS9MEQRHj6rDSRT88kJePpBhi-y78Q4eZTEOMTOzXP_wxC4qmNJO6KjwHCeHS2QhWyCoIlnjbOBhb6ZP_z8kJ1KbPyUPWnpks-HMlptvHTLIU-JQJdgrKVQznLQDJJq9ORyY/s320/IMG_6901.jpg)
Skinke
Bacon
Cocktailspøller
Lav en dej som denne:
http://deskaevegastronomer.blogspot.com/2010/05/pizza-med-kdsovs.html
Fyld en tomatsovs ovenpå som denne: http://deskaevegastronomer.blogspot.com/2010/04/grund-tomatsovs.html
Dæk pizzaen til med kød og ost. Jeg lægger skinke og bacon under osten for det ikke tørre for meget ud.
Kom den i ovnen med høj bundvarme, men husk og check så den ikke brænder på. Den skal være mere sej end sprød
Ingen kommentarer:
Send en kommentar