lørdag den 12. juni 2010

Røget ribben med tilbehør


Røget ribben
Jack daniels honey marinade
5-6 kartofler
1-2 majskolbe
coleslaw
sovs (se ingredienser længere nede i opskriften)

steg kødet i ovn ved 200gr i 20-30 minutter eller grill det.

kog kartoflerne til mosen samtidigt med benene steger, put majskolberne ned til kartoflerne når de er halvt færdige cirka.

lav en hurtig sovs, start med at kog noget vin eller portvin eller kirsebærvin ind på en pande, når det er kogt godt ind, så på med noget oksefond eller grøntsagsfond, kog det ind til den ønsket tykkelse, smag til med salt og peber og en god klat smør... kan eventuelt jævnes med maizena eller meljævning.

lav kartoffelmosen med massere af smør og en sjat mælk.

saml retten og server med iskoldt øl og eventuelt et shot whiskey.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar