torsdag den 24. juni 2010

hvidløgsmarineret svinefilet med salat og nye kartofler

1 svinefilet (totalt snyd købt marineret i netto) :)
1 kg nye kartofler
et par håndfulde babyleaves
en stor håndfuld grønne stenfrie druer
10-15 kirsebær
2-3 friske forårsløg
en håndfuld hasselnødder
en klods hvid lagret cheddar
dressing (dijon og lys sirup, salt og peber)


Steg grisen i ovnen ved 200 gr i oven i cirka 40 minutter, eller til den har en kerne temp 70 gr.

rist nødderne på panden og skær vindruer, kirsebær og osten i mundrette størrelser. hak nødderne når de er kolde og bland det hele fint sammen.

rør dressingen og lad den stå på køl, cirka 1 spsk dijon og det samme sirup og smag til med salt og peber.

lav en hurtig sauce af stegevæsken fra grisen og lidt kartoffelvand.

anret og server, smager super godt!

hvis man har tid og lyst kan man altså osse marinere sit kød selv og det bør man gøre.
men det stykke så nu bare så godt ud da det lå og smilede i køledisken i netto.

Tip : hvis man matcher svinekød med noget sødt så er det lige i lommen, det harmonere helt vildt godt sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar