lørdag den 20. marts 2010

Koteletter i fad med pære og løg


5-6 faste pære
et meget stort løg eller 3-4 små skalotter
4 koteletter
frisk salvie
revet gulerødder med lidt sukker og citron
salat af mixed baby leaves, cherry tomat og sorte oliven og bacon
dressing

pærerne skæres i halv tynde både, løg ligeså, puttes i et fad, 5-6 snittet blade salvie drysses over samt lidt olie i bunden af fadet, salt og peber og en smule sukker for at karameliser pære og løg

proppes i varm ovn på 220grader

koteletter brunes på panden i smør , salt og peber

ud med fadet, koteletter oven på pære/løg, tilbage i ovnen i 10-15 minutter afhængig af tykkelse på kødet

pærerne skal være møre når det er færdigt ... så vent eventuelt lidt med at smide koteletterne på

rør en hurtig dressing til salaten, af dijon sennep, oliven olie og ahorn sirup

anret og server :)

super god ret, på max 25 minutter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar