![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgorpVwxcJRxUBNzRwOBUCk6XyyXLRUFfFsY-k4eiOsXSRARZPmv6m3psjE-JtHzjyUE5Ejcz3-Pw1sT8eVseqNmJ2qsVzgf300LBzBXniwqA55odKoKu_ehkDnUZ-1DM7tjBihPchL29jM/s320/kotelet.jpg)
5-6 faste pære
et meget stort løg eller 3-4 små skalotter
4 koteletter
frisk salvie
revet gulerødder med lidt sukker og citron
salat af mixed baby leaves, cherry tomat og sorte oliven og bacon
dressing
pærerne skæres i halv tynde både, løg ligeså, puttes i et fad, 5-6 snittet blade salvie drysses over samt lidt olie i bunden af fadet, salt og peber og en smule sukker for at karameliser pære og løg
proppes i varm ovn på 220grader
koteletter brunes på panden i smør , salt og peber
ud med fadet, koteletter oven på pære/løg, tilbage i ovnen i 10-15 minutter afhængig af tykkelse på kødet
pærerne skal være møre når det er færdigt ... så vent eventuelt lidt med at smide koteletterne på
rør en hurtig dressing til salaten, af dijon sennep, oliven olie og ahorn sirup
anret og server :)
super god ret, på max 25 minutter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar