lørdag den 20. marts 2010

Nachos med kylling

En af de nemmeste retter, som man kan æde til armene falder af.

Nachos
Kylling
Salsa
Revet ost
Oliven

Find et ildfast fad. Kom en håndfuld nachos i. hæld salsa udover. Drys kyllinge stykker, revet mozzarella og cheddar udover. Gentag processen ovenpå, indtil der er nok til alle. Sæt fadet i ovnen i 10 minutter ved 200 grader. Tag fadet ud og overdyng med oliven efter eget valg, og vær'sgo, tag for dig!

Hvis det skal sparke lidt, hæld jalapenjos udover.

Ved siden af kan man med succes skrælle og flække en pose gulerødder og servere sammen med en bøtte guacamole.

Skyld det evt. ned med en kold Corona.

PS. gør dig selv den tjeneste at kog en hel kylling frem for at vælge et par fesne filet'er, der er en verden til forskel!

PSS. sådan her skal nachos spises.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar