lørdag den 17. april 2010

Kylling fyldt med pesto og friskost pakket ind i bacon

Kylling brystfilet
frisk ost natural
pesto
bacon

Tilbehør

Ovnstegte rodfrugter med krydderurter og balsamico

Kartoffelsalat

en rå kålsalat



rør en blanding af friskosten og pestoen, smag til, så den passer lige til dit pesto barometer

flæk kyllingbrystet fyld blandingen i, og pak ind i bacon, steg i ovnen på 200grader i 20-25 minutter cirka

hvis ikke du snyder og bruger færdig pesto, så lav en hurtig en selv.. det er altså ikke så svært :)

Ovnstegte rodfrugter

skræl og snit, kartofler, løg, pastinak og gulerod eller hvad du ellers kan finde på
op i et fad med olie og lidt smeltet smør og en go sjat balsamico, massere af salt og peber og paprika, oregano og timian på.

200-220 grader i ovnen i en times tid, stik og smag under vejs :)

Kartoffel salat

Kogte kartofler skåret som du lyster, og fint snittet løg eller purløg.
lav en dressing af cremefraiche og salat mayo, og en ske fuld sennep, salt og peber og en lille smule eddike, smag til så den er mums.

bland det sammen og lad det stå og trække på køl et par timer.

Kålsalat

snittet hvidkål og snitte gulerødder, snittet på sin mandolin selvfølgelig. blandes med en dressing rørt af lidt mayo og eddike og gode krydderier, her er brugt en national krydderiblanding fra bulgarien for at give den helt rigtigt østland smag.


anret og server :)

2 kommentarer:

  1. du ka jo ik bare sige man ska lave sin egen pesto når du ik forklare os i det dumme publikum hvordan man gør :D

    SvarSlet