![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjDemrOO5HzjXAicbLad9FuegQSsBv1gqEjPJ5OhmvbZEKFnoEWcYDq0dMd9gKXbSltloMmi18OtT7EViLznFJKx_PHPqGJaZwDDxWnsNoIygA4fmSxcdfKbbxSzqB4s8Zw1qt9G7KTsfY/s320/IMG_3579.jpg)
En hel kylling
Gulerod
Rød peber
Champignon
Forårsløg
Bambusskud
Minimajs
Soya
Sød chilisovs
Koriander
Peber
Salt
Kog kyllingen en lille times tid i saltet vand, evt. med timian og basilikum. Gem vandet til at koge nudler og grønsager i senere. Pil kyllingen. Skær 100 gram i tern.
Snit grønsagerne i meget fine skiver eller strimler. Smid 100 gram blandede grønsager i en gryde sammen med de 100 gram kylling. Hæld så meget kyllingefond i gryden at det også kan dække 100 gram nudler (tilsæt evt mere senere). Tilsæt en spsk soya, 4 spsk chilisovs, en lille tsk koriander, samt lidt friskkværnet peber. Lad det simre i 15 minutter, og kom derefter nudlerne i, lad det simre 5 minutter mere. Smag til med salt.
Og bom, så er der lækker kinesermad.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar