lørdag den 28. januar 2012

Pasta Chorizo

500g hjemmelavet eller frisk pasta
½ chorizo pølse
2 dl syltede peberfrugter (gerne forskellige slags)
½ bakke champignon
1 dl hakket tomat
2 spsk syltet hvidløg
Frisk basilikum
Chili
Parmasan (Ikke pose parmasan)
salt
Peber

Simpel hjemmelavet pasta:

250g durummel
250g hvedemel
5 æg
1 spsk olivenolie
1 tsk salt

Hvis man er super overskudsmenneske, og ikke er helt tilfreds med pastaen fra supermarkedet, der er lavet af professionelle fagfolk i et stort sterilt køkken og kun koster 3 kr. pr. kilo, kan man begive sig i kast med at lave den selv. Bland tingene sammen og ælt i minimum 10 minutter til dejen er god fast. Lad dejen hvile i en plastikpose ved stuetemperatur i 30 minutter, så dejen bliver eleatisk. Rul dejen tynd over et par gange og kør igennem en pastamaskine.

Skær chorizo ud i passende størrelse og svits på pande. Snit champignon i skiver og kom på panden lidt efter. Tilføj fint hakket chili og friskkværnet peber. Svits det hele i 5 minutters tid. Når tingene har den rette konsistens, vendes det på panden i hakket tomat, syltet peber, syltet hvidløg og frisk hakket basilikum. Kog pastaen og vend det hele sammen. Anret på tallerken med hakket eller revet parmasan på toppen. Nyd med en god italiensk rødvin.

* Hvis man vil lave den billige udgave, kan man bruge almindelig spaghetti og pepperoni


Multo bene!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar