![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEii8825ECOSXUllmU84UuAXGob3o3fO1cwHuNnOHEtLmcUcb9Hb2ePBkMwiThzwZrEsDfvwVhGeUmksbjYasv_AFCm1YLenGmNN_bxJutxucg05oHclNCOa6sNn5QgM4TjDG_CbOvjPXoY/s320/IMG_3243(3).jpg)
Bacon
Grøn pesto
Friskost med tomat / krydderier
hvidløg
Friskost med tomat / krydderier
hvidløg
Flæk en kyllingefilet på midten (uden at dele den i 2). Smør en ½ - 1 tsk pesto på indersiden af den ene halvdel. 1 tsk friskost på den anden. Knus et fed hvidløg ovenpå osten. Klap filetten sammen igen. Vikel filetterne ind i 2-3 skiver bacon. Kom dem i et ildfast fad og bag i ovnen ved 220 grader i mindst en halv time.
Servér eksempelvis med et godt flüte, frisk pasta og en god champignon/paprika sovs
Ingen kommentarer:
Send en kommentar