300g kalvekød
3 mellemstore kartofler
3 små gulerødder
1 mellemstort løg
En håndfuld champignon
1 tsk Timian
3 fed Hvidløg
2 chilifrugter
1 dl Røbedesaft
2 dl Cremefine
2 dl Vand
3 tsk Hvedemel
2 spsk solsikkeolie
Oksebouillon
Salt
Peber
Skær kødet i strimler. Marinér det i olie, rødbedesaft og knust hvidløg. Lad det trække i en frysepose natten over.
Svits kød og timian på en pande i fedtstof. Snit grønsagerne i lige store stykker og kom dem i en gryde sammen med kødet.
Lav en meljævning af vand og mel. Kom det i gryden sammen med cremefine.
Lad det hele simre i en times tid med jævnlig omrøring. Smag til med salt og peber.
Ornli’ syg namme nam som er vildt nemt at lave!
lørdag den 9. oktober 2010
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar