lørdag den 17. april 2010

Ravioli med kylling/bacon, basilkum og flødeost

Fyld :

Kylling
bacon
frisk basilikum
flødeost natural
fløde
parmesan

Pasta dej :
3 æg + 2 ekstra blommer
400-450 gram. tipo "00" durum mel

Pasta dejen :

smid melet ud på bordet, lav et hul i midten så det ligner en vulkan, knæk æggene ud i vulkanens øje :), og stille og roligt bland kanten ind i æggene og ælt og ælt og ælt og ælt til du har en god dej
når den er god og fast, så pak den i ind i film og læg den på køl i 1½ time, rul den ud på en pasta maskine til tynde fine plader.

Fyld :

steg kylling inderfileter og bacon på panden, først bacon så kyllingen på og hæld bacon fedtet fra.
når det er gennemstegt så lad det køle ned og senere hak det i mindre stykker, mens det køler bland en bakke flødeost natural med friskhakket basilikum og lidt peber og lidt frisk revet parmesan. smag til om det er noget der virker, bland kylling og bacon i, og smag til igen.

mel på bordet, ud med pastaen en klat fyld på og pasta ovenpå, tryk sammen og skær ud og trim kanter.

kog raviolierne i kraftigt saltet vand, til de er al dente.

samtidigt lav en hurtigt lille flødesauce med lidt frisk revet parmesan i og frisk hakket parmesan.

anret og smovs igennem :)

Tip : man kan godt lave pastaen uden en pasta maskine, men det kræver blod, sved og tåre... mest sved og tåre fordi det er satme hårdt at rulle det ud i hånden
Tip : frisk revet parmesan på toppen, og massere af frisk kværnet peber

Ingen kommentarer:

Send en kommentar