tirsdag den 25. maj 2010

Kyllingelår i fad med chilimarinerede rodfrugter


Til 2 personer:

2 store kyllingelår
4 alm. kartofler
3 gulerødder
2 pastinak
1 stort løg
Rapsolie
Balsamico
Dijonsennep
Knust chili
Hvidløg
Rosmarin
Timian
Paprika
Salt
Peber

Start med at skrælle og snitte rodfrugter til stave og både.

Bland en marinade til rodfrugterne af 1 kop olie, 1 spsk chili, 1 spsk sennep, 1 spsk balsamico, 1 spsk salt, 2-3 fed knust hvidløg, 1-2 tsk rosmarin, 1-2 tsk timian. Pisk det hele sammen. Kom rodfrugterne samt marinaden i en frysepose og bland det hele godt rundt. Kom det hele i et ildfast fad.

Pensel kyllingelårene med olie og drys paprika og groft salt henover, og kom dem i et ildfast fad.

Kom begge fadene i ovnen og steg i en time ved 220 grader. Sæt ovnen på grill de sidste 10 minutter så det blir ekstra spødt, men hold øje med at det ikke brænder på.

Man kan lave en sovs til, men det er slet ikke nødvændigt.

Ornli' vild mums alligevel!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar