mandag den 19. april 2010

Bruchetta med x3 ost

Flüte eller Franskbrød i skiver
Hakket tomat på dåse (evt med ekstra krydderier)
Oliven olie
Cheddar
Mozzarella
Parmasan
Hvidløg
Frisk basillikum
tørret oregano

hæld 1-2 tsk olivenolie udover franskbrøddet. Knus et fed hvidløg og smør udover. Det samme med 1-2 spsk hakket tomat. Hak nogle blade frisk basillikum og drys udover. Drys derefter de 3 forskellige slags ost udover. Til sidst drysses en fingerspids tørret oregano udover.

En af de få retter der kan holde sin egen vægt uden brug af kød. Lav et par ekstra og du har, efter min mening, en glimrende hovedret!

Der er en milliard forskellige måder at lave Bruchetta på. Dette er bare en af de mange muligheder.

Og selvom man bruger 3 forskellige slags ost, er der ingen grund til at overdrive med det, man skal også gerne kunne smage andet end osten.

Tip: Jeg bruger med vilje hakkede tomater på dåse. De er mere markante i smagen. (det har jeg selv lært af Camilla Plum!) Man kan selfølgelig sagtens hakke og krydre sin egen tomatpure hvis der er noget helt bestemt man ønsker, men hvorfor være besværlig når man kan købe noget der er lige så godt til 3 kr i netto...

1 kommentar:

  1. for engang skyld har camilla "jeg anretter så det ligner lort" plum.. ret :)

    SvarSlet