![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhXK3kpq2VkslZkg2-X00weYlyoqNihBZKt1TtyzSrfNJcUHYAodiIAFg_CIu-ORBj6CixneSJxmkgwFeMu3g-VzBwd8NsMkF05nH6VnQ5LUGGjSrY-fu2tRJy0yzgFGC3muJOHT875E2w/s200/IMG_8954.jpg)
Marinér kyllingefilet i smør, hvidløg og persille, og lad det trække i en frysepose natten over. Kog pasta efter eget valg, helst frisk pasta (jeg har her brugt fuldkornspasta). Skær filetterne i strimler og steg på pande i smør smmen med halverede champignons. Rist en god håndfuld pinjekerner til de er gyldne. Snit grønne asparges. Bland det hele sammen i en skål med 4-5 skefulde pesto. Evt. En hjemmelavet artiskokpesto som denne:
http://deskaevegastronomer.blogspot.com/2010/08/skinkepita-med-artiskokpesto.htmlSmager fantastisk og kan både spises alene eller som tilbehør.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar