søndag den 18. juli 2010

Champignonfarseret svinemørbrad

Svinemørbrad
Sandwich-
ketchup
Hakket tomat
Champignon
Løg
Persille
Timian
Svinebouillon
Salt
Peber
Fetaost
Druer
Icebergsalat
Hasselnødder
Cherrytomater
Agurk
Bagekartoffel
Hvidløgssmør

Start med marinaden. Blend en ½ kop hakket tomat. Grovblend et halvt løg. Bland det sammen med en ½ kop sandwichketchup, 2 tsk frisk persille og timian, samt lidt salt og peber. Marinér mørbraden i dette. Smør derefter et lag finthakket champignon på den ene side. Rul mørbraden sammen og bind den sammen med bomuldsgarn.

Brun den på alle sider i smør. Kog panden af med ½ liter vand og en terning svinebouillon. Hæld dette i et fad og placér den brunede mørbrad heri. Dæk fadet med folie og sæt i ovnen 45 minutter ved 200 grader.

Jeg har som tilbehør lavet en salat af icebergsalat, fetaost, druer, hasselnødder, cherrytomater og agurk. Man kan lave en olie/eddikedressing til salaten, men det er slet ikke nødvændigt.

Servér en bagt kartoffel med hvidløgssmør ved siden af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar