![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzLuaKPsAwwZezxTLFLg84QpxeuzS-spLijQn2JuJYRBfdUA9ThnQyCTL8bvb_arbywezXhwWHkWXEcdM_LKindeHtpnVXxhBPgnwXylp_23U20r2-6iWJ3DIduMmfwsgXjxfR1dC6Thw/s320/IMG_5721.jpg)
Sandwich-
ketchup
Hakket tomat
Champignon
Løg
Persille
Timian
Svinebouillon
Salt
Peber
Fetaost
Druer
Icebergsalat
Hasselnødder
Cherrytomater
Agurk
Bagekartoffel
Hvidløgssmør
Start med marinaden. Blend en ½ kop hakket tomat. Grovblend et halvt løg. Bland det sammen med en ½ kop sandwichketchup, 2 tsk frisk persille og timian, samt lidt salt og peber. Marinér mørbraden i dette. Smør derefter et lag finthakket champignon på den ene side. Rul mørbraden sammen og bind den sammen med bomuldsgarn.
Brun den
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj8xNNuUbKCuG5V6NSh6wvvvFez7PWDnK-kT3Ylh63hi4KVQZJU_-hiGjuCHrJFHJ5Nd_Q_y9rwofeqju1Yc31egp17MvEZ_eW7ccrmMU8gWUCSuBRp4K5NYhW053MrAhsTmCn5Gq72yNo/s200/IMG_5720.jpg)
Jeg har som tilbehør lavet en salat af icebergsalat, fetaost, druer, hasselnødder, cherrytomater og agurk. Man kan lave en olie/eddikedressing til salaten, men det er slet ikke nødvændigt.
Servér en bagt kartoffel med hvidløgssmør ved siden af.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar