![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjahjgsdmlV9McE55WLMR0Xe5gxI_ljTrKN74T81TGP4VkEXhI7AoOsWGkdElmD5wBIs3SeC8kVT8xrDHztts9a80Kveag3abqaTCvfkmX8ZQeuw-XqHYMUQSnG5IuYyrqyeatvFc3fsKxU/s320/mad+321.jpg)
Tomatsauce (grund tomatsovs opskriften herfra)
400 g oksefars
500 g pasta penne
2 friske mozzarella boller
brun farsen af i en gryde med salt og peber
hæld tomatsaucen på og lad det få et hurtigt opkog
læg pastaen i et stort fad og fordel kødsaucen over, og bland det hele godt, sølvpapir over fadet og lad det bage i ovnen i 45 minutter på 220 gr.
fjern sølvpapiret og fordel skiver af den friske mozzarella oven på og stil fadet tilbage i ovnen til osten er let gylden (cirka 15 minutter)
anret og server!
Tip: det er en monster tung ret, så server gerne en let grøn salat til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar