torsdag den 9. februar 2012

Nachos med oksekød

1 pose saltede nachos
500g hakket oksekød
En pose mexikansk tacomix
Revet mozarella
2 glas salsa
3 fed hvidlød
Guacamole
Syltet paprika
Syltede oliven
Syltede jalapenjos
Olie

Nachos:

Svits det hakkede oksekød i olie. Når kødet er brunt blandes det sammen med tacomix og knust hvidløg. Kom halvdelen af posen med nachos i et ildfast fad, hæld et par skefulde af det hakkede kød henover, derefter en god portion salsa, og til sidst godt med revet ost. Gentag dette med den sidste halvdel af posen med nachos.

Sæt fadet i ovnen til osten er godt smeltet.

Drys til sidst syltet paprika, oliven og jalapenjos ov efter behov. Dyp i guacamole ved siden af.

Nydes med en kold øl.

Hjemmelavet Guacamole:

2 modne avocadoer
3 spsk creme fraiche
1 spsk allround krydderi
2 fed hvidløg

Mos avocadoerne og knus hvidløgene. Bland det hele sammen i en skål til det har en god konsistens. Brug evt en stavblender hvis det skal være helt fint.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar