tirsdag den 3. august 2010

Hvidvinskylling med peber/kantarelsauce

1 fersk kylling
Hvidvin
Paprika
Sesamolie
1 frisk chili
3 fed hvidløg
200g kantareller
½ rød peberfrugt
½ grøn peberfrugt
1 løg
Grønsagsbouillon
2 dl hakket tomat
Sødmælk
Druer
Pecan nødder
2 tsk sukker
Salt
Peber

Hæld et par kopper hvidvin op I et ildfast fad. Marinér en fersk kylling I olie og parika, og læg I fadet. Steg I ovnen en time, ved 220 grader.

Mas 3 fed hvidløg og steg I olie, sammen med kantareller chili og paprika. Kantarellerne skal have et godt stykke tid for at smide en syrlig smag. Steg dernæst peberfrugt og løg til løgene er klare. Hæld afkoget fra kyllingen op i saucen. Tilsæt en kop hvidvin, en kop blendet tomat (fra dåse), en sjat sødmælk og grønsagsbouillon. Smag til med salt, peber og sukker. Jævn med maizena.

Anret på en tallerken og pynt med druer og pecan nødder, og nyd et glas kold hvidvin til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar