onsdag den 25. maj 2011

Hot'n'Sweet Gris med ris

3 Fad koteletter
1 Rød peber
4 Gulerødder
1 bdt. Springløg
3-4 skiver dåse ananas
Ahorn sirup
Fish sauce
Hot chili sauce
Alm. Soya sauce
Saften af en lime




Skær koteletterne i strimler, og put dem i en marinade af fish sauce/chili sauce/soya og limesaft, godt med knust chili og peber og en lille smule ahorn sirup og lad trække en times tid.

snit alle grøntsager fint i strimler og ananasringene i passende størrelser.

Steg kødet i en lille smule olie, hæld en stor sjat ananasjuice på panden, godt med fish sauce og chilisauce, kog det hele godt ind, tilføj peberfrugt og gulerød strimler, jævn eventuelt med lidt maizena og til allersidst på med ananas og springløg.

Server med ris og nyd!

ku' nok godt at fundet et passende asiatisk navn til retten, men det eneste jeg kunne komme i tanke om var creme of sum jung guy. :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar